Wist u …

3 februari 2017

Verstegen

Dat Verstegen (spices & sauces) een schitterend Rotterdams familiebedrijf is dat in 1886 is opgericht. Het is gevestigd in de Spaanse Polder, zowel de fabriek als […]
4 januari 2017

Tewaterlating

Dat op 3 december jongstleden er een schip (een hopper dredger uit België met de naam Minerva) tewater is gelaten aan de overkant bij IHC.  Het […]
22 november 2016

Wesley & Samantha

Dat Wesley Kirchhoff onze souschef wordt en Samantha Haksteen assistent bedrijfsleider van het restaurant. Zij hebben allebei enorm veel ervaring in gerenommeerde zaken en we zijn […]
15 november 2016

Speciale oven

Dat we in de keuken zullen gaan werken met ambachtelijke en moderne apparatuur. Een mooi voorbeeld van ambachtelijk met modern gecombineerd is de Beech oven. De […]
15 november 2016

Koffiebonen

Dat wij van Paviljoen Struis dol zijn op koffie, maar ook op de medemens en het milieu. Koffie moet van hele hoge kwaliteit zijn, maar ook […]
15 november 2016

Eigen teelt

Dat wij op onze terrassen zoveel mogelijk fruit, kruiden en eetbare bloemen gaan telen. We zijn niet zelfvoorzienend, maar waar mogelijk maken we gebruik van spannende […]
15 november 2016

De oesterbar

Dat wij gek zijn op vis, schaal,- en schelpdieren. Naast de ‘snack-bar’ zal er dan ook een oesterbar komen, gevuld met de aanvoer van de dag […]
15 november 2016

De moderne snackbar

Er een moderne ‘snack-bar’ middenin het restaurant komt. Hier kunt u aanschuiven, en zal de kok een lekker gevarieerd bordje met hapjes voor u maken. Of […]
14 november 2016

Erkend leerbedrijf

Dat wij een erkend leerbedrijf zijn voor alle niveaus van BOL en BBL voor zowel keuken als bediening. Er werken bij Paviljoen Struis meerdere leermeesters met […]
14 november 2016

Eerste paal

Dat de eerste paal van Paviljoen Struis op 17 maart 2016 is geslagen.
14 november 2016

Waterbus

Dat in het gebouw een aparte ruimte aanwezig is om op de waterbus te kunnen wachten. U bent natuurlijk ook van harte welkom om bij ons […]
14 november 2016

Huisstijl

Dat het logo van Paviljoen Struis is ontworpen door fixyfoxy. Een jong bedrijf met twee zeer getalenteerde en bevlogen designers. Zij zullen ook de huisstijl van […]
14 november 2016

Microgroenten

Dat wij, binnen in het restaurant, gedurende het hele jaar microgroenten, kiemen en spruiten gaan telen in een speciaal hiervoor ontwikkelde kast. Hierin zijn licht, luchtvochtigheid […]