Elke dag bakken wij zelf onze taarten, en gaan met de seizoenen mee. In de winter maken wij bijvoorbeeld (glutenvrije) chocoladetaart, de lekkerste citroenpunten, carrotcake, en peren-, en of appeltaart van appels uit onze eigen terras-tuin.
In de lente en zomer kunt u gebak verwachten van bijvoorbeeld rabarber, kersen, frambozen, aardbeien en ander lekker lokaal fruit. Hiervan komt ook weer een gedeelte uit onze terras-tuin. Tijdens het najaar is het weer tijd voor taart van bramen, druiven, pruimen en vijgen van de boom op het zonnige boventerras.
Alhoewel onze taarten regelmatig wisselen, zal de beroemde cheesecake voorlopig wel in het assortiment blijven. Onze chefkok reisde speciaal naar New York om daar het recept te bemachtigen. De taart is na veel experimenteren en testen tot in de perfectie uitgewerkt.
Omdat wij het zo lekker vinden, serveren we er niets bij, zodat u er in al haar eenvoud van kunt genieten. Wilt u er liever wat fruit bij, schroom dan niet hierom te vragen!