mei 16, 2022
Dat in het gebouw een aparte ruimte aanwezig is om op de waterbus te kunnen wachten. U bent natuurlijk ook van harte welkom om bij ons […]
mei 16, 2022
Wist u, dat wij binnen in het restaurant, gedurende het hele jaar microgroenten, kiemen en spruiten telen in een speciaal hiervoor ontwikkelde kast. Hierin zijn licht, […]
mei 16, 2022
Dat wij van Paviljoen Struis dol zijn op koffie, maar ook op de medemens en het milieu. Koffie moet van hele hoge kwaliteit zijn, maar ook […]
juli 8, 2020
Tussen het restaurant en het water ligt ons gigantische terras in een tuin met veelal eetbare planten, struiken en bomen. In de keuken en bakkerij […]
juli 8, 2020
Blij en trots zijn wij vooral op de mooie gerechten die uit de smoker komen. Een oude kooktechniek waar alleen gebruik gemaakt wordt van (fsc) hout […]
juli 8, 2020
In het restaurant is er een speciale ruimte voor de kinderen met een nagebouwde keuken en een drie dimensionale haven met verkeerspuzzel. Terwijl u lekker aan het […]
juli 8, 2020
Op de bovenverdieping hebben wij twee speciale rijpkasten staan. Hierin worden verschillende delen vlees gerijpt van het mooie en eerlijke Palmestyn rund, het proces heet dry […]
juli 8, 2020
Regelmatig doen we een leuk hoofdgerecht in de aanbieding. Dit wordt gepromoot op onze Social Media kanalen. op=op De Struis-Special is bedoeld voor onze gasten die […]
juli 8, 2020
Het verhaal achter onze garnalenkroket Toen Struis nog Chefkok was van Hotel New York moest er iets stoers met vis als snack op de menukaart komen. […]
juli 8, 2020
Elke dag bakken wij zelf onze taarten, en gaan met de seizoenen mee. In de winter maken wij bijvoorbeeld (glutenvrije) chocoladetaart, de lekkerste citroenpunten, carrotcake, en […]
juli 8, 2020
Wij werken zoveel mogelijk met producten “uit de buurt”. Dit doen we zodat het milieu zo min mogelijk belast wordt en de producten zo vers mogelijk zijn […]
juli 8, 2020
Bij Paviljoen Struis staat er een heuse oesterbar, middenin de zaak. Zes dagen per week is er vanuit Nederland en Frankrijk verse aanvoer van zeevruchten en […]