mei 16, 2022

Waterbus

Dat in het gebouw een aparte ruimte aanwezig is om op de waterbus te kunnen wachten. U bent natuurlijk ook van harte welkom om bij ons […]
mei 16, 2022

Microgroenten

Wist u, dat wij binnen in het restaurant, gedurende het hele jaar microgroenten, kiemen en spruiten  telen in een speciaal hiervoor ontwikkelde kast. Hierin zijn licht, […]
mei 16, 2022

Koffiebonen

Dat wij van Paviljoen Struis dol zijn op koffie, maar ook op de medemens en het milieu. Koffie moet van hele hoge kwaliteit zijn, maar ook […]
juli 8, 2020

Terras & Tuin

Tussen het restaurant en het water ligt ons gigantische terras in een tuin met veelal eetbare planten, struiken en bomen.   In de keuken en bakkerij […]
juli 8, 2020

Smoker Barbecue

Blij en trots zijn wij vooral op de mooie gerechten die uit de smoker komen. Een oude kooktechniek waar alleen gebruik gemaakt wordt van (fsc) hout […]
juli 8, 2020

Voor de Kinderen

In het restaurant is er een speciale ruimte voor de kinderen met een nagebouwde keuken en een drie dimensionale haven met verkeerspuzzel. Terwijl u lekker aan het […]
juli 8, 2020

Dry Aging

Op de bovenverdieping hebben wij twee speciale rijpkasten staan. Hierin worden verschillende delen vlees gerijpt van het mooie en eerlijke Palmestyn rund, het proces heet dry […]
juli 8, 2020

Struis-Specials

Regelmatig doen we een leuk hoofdgerecht in de aanbieding. Dit wordt gepromoot op onze Social Media kanalen. op=op De Struis-Special is bedoeld voor onze gasten die […]
juli 8, 2020

De Garnalenkroket

Het verhaal achter onze garnalenkroket Toen Struis nog Chefkok was van Hotel New York moest er iets stoers met vis als snack op de menukaart komen. […]
juli 8, 2020

Taart

Elke dag bakken wij zelf onze taarten, en gaan met de seizoenen mee. In de winter maken wij bijvoorbeeld (glutenvrije) chocoladetaart, de lekkerste citroenpunten, carrotcake, en […]
juli 8, 2020

Eigen Teelt

Wij werken zoveel mogelijk met producten “uit de buurt”. Dit doen we zodat het milieu zo min mogelijk belast wordt en de producten zo vers mogelijk zijn […]
juli 8, 2020

De oesterbar

Bij Paviljoen Struis staat er een heuse oesterbar, middenin de zaak. Zes dagen per week is er vanuit Nederland en Frankrijk verse aanvoer van zeevruchten en […]